نحوه کار پهباد ها
در این ویدیو آموزشی از نوین الکترونیک به بررسی نحوه کار پهباد ها، انواع اونها، سیستم مکانیکی و الکترونیکی اونها میپردازیم . پهباد ها بعد از سالها کار و ارتقاء تبدیل به یکی از بهترین ماشین های پروازی امروزی شدند.
به نظر شما چرا پهباد ها به این شکل طراحی شدند و به این راحتی قابلیت مانور بالا را دارند؟ در این ویدیو میخوایم راجب نحوه کار پهباد ها در قسمت الکترونیکی و مکانیکی صحبت کنیم.
پهباد تک پروانه
پهباد های تک پروانه ای به اندازه نیرو تولید میکنند که بتونند خودشون رو از سطح زمین جدا کنند. اما مشکل این مدل اینه که این پهباد فقط به صورت عمودی میتونه حرکت کنه.
مشکل بعدی این مدل اینه که بدنه پهباد بر اساس قانون سوم نیوتن به جهت مخالف جهت چرخش پره، چرخش میکنه که در واقع نیروی برگشتی رتور هست که به استاتور القا میشه و باعث این چرخش بدنه میشه.

پهباد دو پروانه
هر چقدر تعداد پروانه ها کمتر باشه به معنی مصرف انرژی کمتر هست و مصرف انرژی کمتر به معنای قابلیت پرواز بیشتر نسبت به مدل های با تعداد پروانه بیشتر هست.
در این پهباد ها چون 2 پروانه در جهت مخالف چرخش میکنند نیروی برگشتی کنسل میشود. اما مشکل اصلی این پهباد ها این است که قابلیت مانور در سرعت های بالا را ندارند.

پهباد سه پروانه
در این پهباد چون تعداد پروانه ها فرد هستند نیروی برگشتی هم روی این پهباد تاثیر گذاشته و باعث میشود تا الگوریتم کنترلی این پهباد به سختی انجام شود و این مدل ربات پروازی به ندرت مورد استفاده قرار میگیرد.

پهباد های چهار پروانه یا کواد کوپترها
در نهایت این مدل از ربات پروازی که امروزه استفاده زیادی از آن میشود را در این ویدیو مورد بررسی قرار دادیم و بخش های مکانیکی، الکترونیکی، سنسورها و الگوریتم کار را به صورت خلاصه و کلی بررسی میکنیم.
